16 Декември 2017

Прилепска Пиварница со „Посебно признание“ од Црвениот крст за поддршка на целите на организацијата

Прилепска Пиварница со „Посебно признание“ од Црвениот крст за поддршка на целите на организацијата Прилепска Пиварница АД Прилеп од Црвениот крст на Република ...

Повеќе

15 Ноември 2017

Собрание на акционери 18.12.2017

Собранието на Акционерите на Прилепска Пиварница АД Прилеп се одржа на ден 18.12.2017. За сите документи ве молиме кликнете овде....

Повеќе

25 Август 2017

Златен Даб донесе неверојатни 1.000.000 денари!

#ЗлатенДаб ѝ донесе неверојатни 1 милион денари на Билјана Тодоровска од Велес и нејзините најблиски! Веруваме дека имаат милион идеи како да ги потрошат Ƕ...

Повеќе

06 Јули 2017

Известување за акционерите

Согласно одлуките донесени на последното Собрание на акционери, Прилепска пиварница А.Д. Прилеп ги повикува акционерите со право на дивиденда за 2016 година да ...

Повеќе

15 Јуни 2017

Пепси те носи на Супер Куп

Пепси те носи на Супер Куп, твојата златната шанса да уживаш во незаборавен Пепси момент! Погледни под златното Пепси капаче, испрати го кодот преку СМС порака ...

Повеќе

30 Мај 2017

Годишно собрание на акционери 2017

Годишното Собранието на акционери на Прилепска пиварница АД – Прилеп се одржа на ден 29.05.2017 година (понеделник) со почеток во 15:00 часот, во Ресторанот во ...

Повеќе

29 Април 2017

Годишно собрание на акционери 2017

Годишното Собранието на акционери на Прилепска пиварница АД – Прилеп ќе се одржи на ден 29.05.2017 година (понеделник) со почеток во 15:00 часот, во Ресторанот ...

Повеќе

02 Март 2017

Известување

Почитувани акционери, Со оглед на појавата на нецелосни податоци за адресите на акционери добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, Ве информираме...

Повеќе

26 Август 2016

Златен Даб 1.000.000 денари

Наградната игра „Играј со Даб за милион денари“ заврши со извлекување на главната награда. Добитник е Зоран Игевски од Прилеп. Повеќе податоци за добитниците мо...

Повеќе

26 Август 2016

PEPSI Летно лудило добитници

Им благодариме на сите фанови за учеството во Големата наградна игра на Pepsi во која доделивме 36 Ајфон 6 телефони и 6 Сони сетови за разонода. Продолжете да у...

Повеќе

01 Јули 2016

Согласно одлуките донесени на последното Собрание на акционери, Прилепска пиварница А.Д. Прилеп ги повикува акционерите со право на дивиденда за 2015 година да ...

Повеќе

05 Мај 2016

Годишно собрание на акционери 2016

Годишното Собрание на Акционерите на Прилепска Пиварница АД Прилеп ќе се одржи на 07.06.2016 г., вторник, во просториите на Прилепска Пиварница во Прилеп, со по...

Повеќе

10 Ноември 2015

Златен Даб Вистинско Темно Пиво

Вистинско темно пиво, за сите вистински љубители! Ви го претставуваме новото вистинско темно Златен Даб Dark премиум пиво од Прилепска Пиварница, создадено по р...

Повеќе

01 Септември 2015

Златен Даб 1.000.000 денари

Наградната игра „Играј со Даб за милион денари“ заврши со извлекување на главната награда. Добитник е Александар Наумовски од Теарце, Тетово. Повеќе податоци за...

Повеќе

01 Јули 2015

Играј со Даб за милион денари

„Играј со Даб за милион денари“ е наградна игра која трае од 15 јуни до 16 август 2015 г. Учествува секој над 18 години што ќе испрати 5 капачиња Златен Даб 0.3...

Повеќе

18 Јуни 2015

Известување за акционерите

Започнувајќи од ден 19.06.2015 година па до истекот на законскиот рок, Прилепска Пиварница А.Д. Прилеп ќе извршува исплата на дивиденда од добивката остварена в...

Повеќе

09 Јуни 2015

PEPSILand iPhone 6 Добитници

Првиот добитник на iPhone 6 во Pepsi Land е извлечен! Продолжи да уживаш со Pepsi, Mirinda и 7up и секој ден во 15ч. очекувај iPhone 6. За понатамошни информаци...

Повеќе

19 Март 2015

Награден конкурс за Андроид Даб апликација

Android App Dab Challenge е официјално започнат! Ова е твојата можност правилно да ја употребиш својата креативност и да создадеш неверојатна Android апликација...

Повеќе

03 Јуни 2015

PEPSILand iPhone 6 Секој Ден

PEPSILand iPhone 6 Секој Ден е наградна игра која трае од 01.06.2015 до 19.07.2015, со дневни извлекувања од 08.06.2015 до 19.07.2015 (42 дена = 42 iPhone телеф...

Повеќе

27 Декември 2014

Најдобар бренд на Твитер е Златен Даб

Златен Даб – најдобра компанија (најдобар бренд) на Твитер. На последното доделување Твитер награди, кое се одржа минатиов викенд, Златен Даб на Прилепска Пивар...

Повеќе

22 Декември 2014

Среќна Нова 2015

Среќна Нова 2015 година и среќни празници! Ваша, Прилепска Пиварница...

Повеќе

10 Ноември 2014

3-та Ноемвриска награда

По повод 70 годишнината од ослободувањето, на свечената седница на Советот на општинава, беа доделени 3-то Ноемвриските награди за достигнувања во изминатиот пе...

Повеќе

10 Ноември 2014

Највисокото одличие на МПЦ за 90-тиот роденден на Прилепската Пиварница.

Македонската православна црква ја одликува Прилепска Пиварница со Орденот Свети Климент Охридски од Втор Ред. Одличието на Претседателот на Управниот одбор на П...

Повеќе

25 Септември 2014

Европски бизнис награди за 2014/15

Прилепска Пиварница победи во Македонија во престижното натпреварување. Прилепска пиварница од Македонија е прогласена за Национален шампион на Европските бизни...

Повеќе

Внесете го вашиот датум на раѓање

За да влезете на страницата мора да имате повеќе од 18 години. Пополнете во следниот формат: дд мм гггг

ДД ММ ГГГГ

Прилепска Пиварница 2016 @ Сите права задржани.