Guarana

Guarana

GUARANA е најпопуларниот и најпродаваниот енергетски пијалок во Србија и регионот. Поради својот уникатен состав и препознатливиот вкус GUARANA го подига нивото на енергија, освежува и ја зголемува концентрацијата.

Освен оригиналната зелена Гуарана, во портфолиото се вклучени и Гуарана Афродизијак, Гуарана Кактус, Гуарана Мохито и Гуарана Џокер.

Се полни во:
лименка од 0,5л и лименка од 0,25л.

0,25 л.

Лименка

0,25 л.

Лименка

0,25 л.

Лименка

0,25 л.

Лименка

0,5 л.

Лименка

0,5 л.

Лименка

Произведено во: Књаз Милош АД, Аранџеловац Р. Србија

Овластен увозник за Р.С. Македонија: Прилепска Пиварница АД, Цане Кузманоски 1, 7500 Прилеп.