Соопштенија

ЗЛАТЕН ДАБ – ЕВОЛУЦИЈА НА ИЗГЛЕД И ВКУС

16.4.2024 г. Скопје – Годинава, Прилепска Пиварница одбележува еден век постоење, а тоа значи сто години подобрување и модернизирање на нашите производи. Во срцето на нашата посветеност лежи желбатада им обезбедиме на нашите...

Прилепска Пиварница одбележува 100 години постоење

27.3.2024 г. – Скопје. Прилепска Пиварница, еден од лидерите во индустријата, со гордост ја објавува и ја прославува својата 100-годишнина. Веќе еден век Прилепска Пиварница е во првите редови на иновациите, поставувајќи стандарди,...

Прилепска Пиварница донираше на Клиниката за урологија во Битола и ја заврши кампањата „На здравје, за машкото здравје“

  Прилепска Пиварница со својот бренд „Златен Даб“, втора година по ред, месецот ноември го посвети на машкото здравје, со кампањата „На здравје, за машкото здравје“. Крајот на кампањата се официјализираше со реализирање...