Somersby

Somersby

Сајдер со уникатен избалансиран вкус кој е лесен за пиење. Пријатната слатка газираност со овошно-кисел баланс го прави овој пијалак навистина освежувачки.

Се полни во:
Стаклена амбалажа 0,33 Јаболко
Стаклена амбалажа 0,33 Круша
Стаклена амбалажа 0,33 Боровница

0,33 л.

Стаклена амбалажа

0,33 л.

Стаклена амбалажа

0,33 л.

Стаклена амбалажа

Произведено во: Carlsberg Bulgaria AD.
Увозник за С. Македонија: Прилепска Пиварница АД, Цане Кузманоски 1, 7500 Прилеп.