Златен Даб црно

Златен Даб црно

Вистинско темно Златен Даб Dark пиво, создадено по рецепт на најискусните германски мајстори. Се карактеризира со темно-кафена боја и цврста креместа нежна пена. Спојот на интензивна овошна арома и балансиран богат вкус на карамела го надополнува мирисот на кафе, додека секоја голтка ја заокружува деликатен чоколаден финиш.

Се полни во:
стаклена амбалажа од 0,33л.

0,33 л.

Стаклена амбалажа