Tuborg

Tuborg

Туборг е меѓународен бренд во кој уживаат повеќе од 70 земји во светот.
Името Туборг стана познато ширум светот поради исклучителниот квалитет и освежувачкиот вкус. Туборг е светло лагер пиво, кое се одликува со одмерен свеж вкус и арома на цвеќиња и жито, но и умеренo чувство на горчливост во устата.

Се полни во:
лименка од 0,33л, лименка од 0,5л, стаклена амбалажа од 0,33л, стаклена
амбалажа од 0,5л, стаклена амбалажа од 0,75л и буре за точено пиво од 30л.

0,33 л.

Лименка

0,5 л.

Лименка

0,33 л.

Стаклена амбалажа

0,5 л.

Стаклена амбалажа

0,75 л.

Стаклена амбалажа

30 л.

Буре за точено пиво

Произведено во: У.Р.Б.Б. – РОМАНИЈА, под супервизија на ТУБОРГ ДАНСКА.
Увозник: Прилепска Пиварница АД, Цане Кузманоски 1, 7500 Прилеп, Република С.Македонија.