TUBE

TUBE

Негазиран освежителен пијалок со овошен сок, во шест неодоливи вкусови: ПОРТОКАЛ, МУЛТИВИТАМИН, ЦРВЕН МИКС, ВИШНА и ЈАБОЛКО.

Се полни во:
пластична амбалажа од 0,5 л и 1,5 л.

0,5 л.

Пластична амбалажа

0,5 л.

Пластична амбалажа

0,5 л.

Пластична амбалажа

0,5 л.

Пластична амбалажа

0,5 л.

Пластична амбалажа

1,5 л.

Пластична амбалажа

1,5 л.

Пластична амбалажа

1,5 л.

Пластична амбалажа

1,5 л.

Пластична амбалажа

1,5 л.

Пластична амбалажа

ПРОИЗВОДИТЕЛ: “КЊАЗ МИЛОШ” а.д., Крчевачки пат 26, 34300 Аранѓеловац, Република Србија.
Земја на потекло: Република Србија.
Увозник за МКД: Прилепска Пиварница а.д. Прилеп, Цане Кузманоски 1, 7500 Прилеп, Република Северна Македонија.