Пепси лајм

Пепси Лајм

Газиран освежителен безалкохолен пијалак без шеќер, со вкус на лимета,
по лиценца на „Pepsi Cola International“.

Се полни во:
лименка од 0,33л, пластична амбалажа од 1,5л и пластична амбалажа од 1,75л.

0,33 л.

Лименка

1,5 л.

Пластична амбалажа

1,75 л.

Пластична амбалажа