Липтон леден чај

Липтон Леден чај

Вкусете ја светлата страна и бидете потполно освежени со секоја голтка.
Липтон Леден чај со три различни вкуса: праска, лимон и зелен.

Се полни во:
лименка од 0,33л.

0,33 л.

Лименка Зелен

0,33 л.

Лименка Лимон

0,33 л.

Лименка Праска