Соопштенија

TAKE THE STAGE НАГРАДНА ИГРА

9. Август 2022

Купете Туборг во маркетите на Веро, Рамстор или Тинекс, побарајте купон на каса, пополнете го, ставете го во кутијата, чувајте ја фискалната и очекувајте награда.

Наградната игра започнува на 1 септември 2022 година и трае до 15 октомври 2022, а извлекувањата ќе бидат на 20 октомври 2022.

За подетални информaции можете да ги прочитате правилата на следниот линк.

ПРАВИЛА НА НАГРАДНА ИГРА – TAKE THE STAGE TUBORG 2022