Соопштенија

ПЕПСИКО ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН НАТПРЕВАР

1. Септември 2020

Од мај 2020та ПепсиКо започна интернационален натпревар во склоп на FOBO (Franchise Owned Bottling Operation) пазарите од CEGB регионот во која зеде учество и Прилепска Пиварница. Механизмот на натпреварот се состоеше од изработување на најкреативниот дисплеј, а целта беше да се донесе позитивен и натпреварувачки дух на секојдневниот живот на продажниот и мерчендајзинг тим.

Честитки на сите победници, меѓу кој и нашиот F1 дисплеј (инициран и спроведен од колегите тим Куманово на чело со Дарко Нојковски ,водени од Марјан Стоилов).

Но честитики и за сите учесници кои беа во потесниот круг.