Соопштенија

ДОБИТНИЦИ ОД ЧЕТВРТОТО КОЛО НА ГАЗОЗА НАГРАДНАТА ИГРА

16. Септември 2019

Играј за 365 000 денари, четврто коло на Газоза наградна игра