Соопштенија

ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДИ ЗА TUBORG TAKE THE STAGE НАГРАДНА ИГРА

21. Октомври 2022

Во периодот од 1 септември до 15 октомври низ маркетите на ВЕРО, ТИНЕКС и РАМСТОР беше организирана наградна игра Туборг – Take the stage.

На 20ти октомври беа спроведени официјалните извлекувања на вкупниот фонд на наградите: 9 х Маршал звучници, 9 х Грамофони Рега, 9 х ЈБЛ Екстрим звучници, 30 х слушалки Сони, 300 х Туборг маички, 300 х Туборг ранци и 300 х Туборг пакети со 4 лименки.

Во извлекувањето на наградите учествува само купоните кои беа складирани во специјално наменети брендирани кутии за наградната игра „Take the stage – Купи Туборг и добиј звучна награда!“ во дефинираниот период на наградната игра од 1 септември до 15 октомври 2022 година и со уредно пополнети лични податоци, број на фискална сметка и датум на фискална сметка.

Добитници на награди – извлекување на купони од маркетот „Тинекс“

Добитници на награди – извлекување на купони од маркетот „Рамстор“

Добитници на награди – извлекување на купони од маркетот „ВЕРО“

Добитниците ќе бидат контактирани и известени за наградите и телефонски од Прилепска Пиварница, на телефонските броеви кои ги внесле во  купоните за учество во наградната игра.

Честитки до среќните добитници!