Asset-2@4x.png

Announcements

Златен Даб повторно наздравува за машкото здравје!

Прилепска Пиварница, преку кампањата „На здравје, за машкото здравје“ на својот бренд Златен Даб, повторно се приклучува кон глобалното движење „Мовембер“, чија цел е да ја подигне свесноста за редовна и навремена грижа...