Коорпоративна општествена одговорност

Трудот и напорната работа се наградува

15. Октомври 2022

Прилепска Пиварница е водечка компанија посветена и горда на успесите на нашите вработени. Затоа, и оваа година органзиравме настан каде ги наградивме најкреативните комерцијалисти и тим лидери.

Честитки за најуспешните.