Коорпоративна општествена одговорност

Прилепска Пиварница со нова инвестиција за обнова на возниот парк

7. Април 2023

Инвестирањето во нови службени автомобили е стратешка одлука која носи бројни придобивки за бизнисите. Од зголемена продуктивност и безбедност на вработените, до економичност и позитивен имиџ на брендот, предностите се значајни.

Возниот парк на Прилепска Пиварница оваа и минатата година е обновен со 50-тина нови возила Citroen C3 за своите комерцијалисти. Со вкупно 75 возила и тим од 75 комерцијалисти нашата услуга е достапна низ целата територија на Македонија.

Им посакуваме успех на нашите вработени.

Силата е во нашиот тим! Чест е да се биде дел од него!