Коорпоративна општествена одговорност

Прилепска Пиварница беше дел од првиот академски час од учебната

5. Октомври 2022

Прилепска Пиварница беше дел од првиот академски час од учебната 2022/2023 година на Економскиот факултет Прилеп. Како општествено одговорна компанија, продолжуваме да ги поддржуваме младите и талентирани студенти преку доделување на стипендии, практична работа во реномирана домашна компанија и можност за вработување. На сите студенти им го честитаме стартот на новата студиска година и им посакуваме многу успех.