ПЕПСИ 0.25л стаклено шише

ПЕПСИ 0.25л стаклено шише започнува со продажба на 12-ти мај, 2014 г.

Проверете го продолженото уживање на ПЕПСИ! На 15 мај започнува и наградна игра со многу дневни и неделни награди, како и за главните награди кои ќе се извлекуваат на телевизиска церемонија на Сител телевизија на 9 јули 2014 г., во 18:45h.

Внесете го вашиот датум на раѓање

За да влезете на страницата мора да имате повеќе од 18 години. Пополнете во следниот формат: дд мм гггг

ДД ММ ГГГГ

Прилепска Пиварница 2016 @ Сите права задржани.