Златен Даб 1.000.000 денари

objava-dab-milioner-za-web-na-ppНаградната игра „Играј со Даб за милион денари“ заврши со извлекување на главната награда. Добитник е Зоран Игевски од Прилеп.
Повеќе податоци за добитниците можете да добиете овде и овде.

Внесете го вашиот датум на раѓање

За да влезете на страницата мора да имате повеќе од 18 години. Пополнете во следниот формат: дд мм гггг

ДД ММ ГГГГ

Прилепска Пиварница 2016 @ Сите права задржани.