Соопштенија

ИЗВЛЕКУВАЊЕ НА ГЛАВНАТА НАГРАДА – „ИГРАЈ ЗА 365000 ДЕНАРИ“ НА ПРИЛЕПСКА ГАЗОЗА!

1. Октомври 2019

Играј за 365 000 денари, четврто коло на Газоза наградна игра