Соопштенија

ИЗВЕСТУВАЊЕ – НАГРАДНА ИГРА НА ПРИЛЕПСКА ГАЗОЗА – ДОДЕЛУВАЊЕ НА ФИАТ 500

5. Октомври 2018

Погледнете го видото од доделувањето на главната награда Fiat 500 од наградната игра на Прилепска Газоза – Собери и вози…

и уште еднаш, честитки на добитникот!