Соопштенија

ИЗВЕСТУВАЊЕ – НАГРАДНА ИГРА НА PEPSI МАКЕДОНИЈА – ДОДЕЛУВАЊЕ НА 400.000 ДЕНАРИ

6. Октомври 2018

Денеска се сретнавме со нашиот среќен добитник на главната награда од изминатата голема наградна игра и лично му го врачивме чекот вреден 400.000 денари.

Честитки уште еднаш Дејан Донев!