Соопштенија

ИЗВЕСТУВАЊЕ – ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА НА ПРИЛЕПСКА ГАЗОЗА!

16. Мај 2018

Испрати 5 (пет) капачиња од Прилепска Газоза 0,5, 1,25 или 1,75 L заедно со твоето име, презиме, адреса и телефонски број на Прилепска Пиварница, ул. Цане Кузманоски Бр. 1 на поштенски фах 268, 7500 Прилеп во периодот од 15 август до 30 септември 2018 година и учествувај во наградната игра за да освоиш автомобил FIAT 500 или iPhone, велосипед, инстант камера или JBL Bluetooth звучник.

За подетални информaции можете да ги прочитате правилата на следниот линк.