Соопштенија

ИЗВЕСТУВАЊЕ – ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА НА ПРИЛЕПСКА ГАЗОЗА!

1. Август 2019

Испрати го кодот од под златното капаче од специјално обележаните промотивни пакувања „Прилепска газоза“ во ПЕТ амбалажа од 0,5 л, 1,25 л или 1,5 л, преку СМС порака на телефонскиот број 14774 или на Gazoza-профилот на Вибер и играјте за 365,000 денари главна награда или за ајфон или електирчен тротинет!

Наградната игра започнува на 15 aвгуст 2019 година и трае до 30 септември 2019 година и извлекувањата ќе бидат на 26.08.2019 година, 02.09.2019 година, 09.09.2019 година, 16.09.2019 и 01.10.2019 година.

Сите извлекувања ќе бидат во 13.00 часот.

За подетални информaции можете да ги прочитате правилата на следниот линк.