Коорпоративна општествена одговорност

Златен Даб со поддршка на спектакуларниот концерт на „Меморија“

31. Мај 2022

Култната македонска поп-рок група „Меморија“ најавува нов концертен спектакл на 11 јуни во арената „Борис Трајковски“ во Скопје. Најавениот концерт ќе биде збогатен со специјални гости, како и проследен со специјални светлосни и визуелни ефекти.

Дојдете да се дружиме со музичките легенди од македонската поп-рок сцена! Се гледаме со добро пиво и расположение.