Коорпоративна општествена одговорност

Прилепска Пиварница освои прво место на конкурсот за „Годишни награди за добри практики во областа Безбедност и здравје при работа во 2021 година“.

28. Април 2022

Честитки до тимот кој континуирано работи на унапредување на условите и се грижи за безбедноста и здравјето на нашите вработени.