Коорпоративна општествена одговорност

Прилепска Пиварница е генерален спонзор на овогодинешниот Џез Фестивал

9. Октомври 2022

Прилепска Пиварница е генерален спонзор на овогодинешниот Џез Фестивал, кој ќе се одржи од 13ти до 16ти октомври во Скопје.

Бидете и вие дел од овој музички настан и уживајте во прекрасните звуци на џез музиката