Коорпоративна општествена одговорност

Пепси & Прилепска Пиварница освежителен фестивалски партнер на фестивалот БРАЌА МАНАКИ

28. Август 2022

Пепси и Прилепска Пиварница, во рамките на својата стратегија за корпоративна општествена одговорност и активностите за поддршка на развојот на културата и уметноста во земјава,  беа дел од 43-тото издание на фестивалот БРАЌА МАНАКИ како освежителен фестивалски партнер.