Коорпоративна општествена одговорност

Организирана крводарителска акција

17. Февруари 2023

Како општествено одговорна компанија, веруваме во моќта на единството, не само во нашата организација, туку и во нашата посветеност кон заедницата. Прилепска Пиварница, неодамна организираше крводарителска акција која ни овозможи да направиме значајна разлика во животите на другите.

Со гордост нашите вработени донираа крв како чин на хуманост,  што ги илустрира нашите вредности и корпоративна култура.

Секоја капка крв значи живот.

Да бидеме хумани.