Коорпоративна општествена одговорност

На плоштад Македонија ќе се одржи Пиволенд 2022

4. Септември 2022

Под мотото „Дојди, Види, Испиј!“, од 3-ти до 7-ми септември, на плоштад Македонија ќе се одржи Пиволенд 2022. Пиволенд ќе понуди програма со повеќе од 50 артисти во текот на петдневниот настан, над 100 видови на пиво меѓу кои и нашите брендови: Златен Даб / Zlaten Dab, Крали Марко / Krali Marko, Tuborg и Carlsberg.

Уживајте во добрата забава и ладното пиво