Коорпоративна општествена одговорност

Најдобриот тим на Прилепска Пиварница успешно истрча до целта на 18-то издание на Виз Ер Скопски маратон

2. Октомври 2022

Најдобриот тим на Прилепска Пиварница успешно истрча до целта на 18-то издание на Виз Ер Скопски маратон што се оддржа на 02.10.2022 (недела). Виз Ер Скопски маратон е претпознатлив не само за тркачите од земјата, туку и за тркачите од регионот и од целиот свет, кои уживаат да ја негуваат  долгата традиција на секое издание на маратонот со споделување на прекрасна енергија низ улиците на Скопје, и со дружба од рано наутро па сѐ до завршување на манифестацијата.