Вработување

Комерцијалист – Кочани

24. Април 2023

Со континуирано инвестирање во производниот процес уште од своето основање во 1924 година па до денес, „Прилепска Пиварница“ АД постојано го подобрува квалитетот на своите постојни производи и создава нови.

Во моментов имаме потреба од проширување на нашиот тим, на позиција:
Комерцијалист – реон 
Кочани (2 извршители)

 

Потребни квалификации:

 • ВСС/ССС
 • Пожелно е минимум 2 година искуство во продажба (Трговија, КА, Хорека)
 • Работно искуство во продажба во прехрамбена индустрија
 • Возачка дозвола Б – категорија

 

Одговорности и задачи:

 

 • Врши посета на објекти во организирана трговија (КА и ЛКА)
 • Ја следи и продажбата по количини и брендови, се грижи за реализација на планот за продажба
 • Се грижи за продажбата и наплатата, прави порачки со коминтентите и се грижи за нивното реализирање од страна на возачите.
 • Се грижи за спроведување на маркетиншките активности превземени со определени кампањи,
 • Се грижи за позиционираноста како и изгледот и состојбата на рекламните материјали во објектите
 • Ја спроведува статегијата за развој на определен пазар, го следи пазарот и дава предлози за проширувања,
 • Прибира и доставува информаци за работата на конкуренцијата, потрошувачите, движењата на пазарот; прави истражување на пазарот (анкети ,сондирања итн)

Ние нудиме:

Работно време од 08 до 16 часот

Ве покануваме да ја доставите Вашата Професионална Биографија (CV)
​на маил hr@pripiv.mk

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Огласот е валиден до 19.12.2019