Награден конкурс за Андроид Даб апликација

Android App Dab Challenge е официјално започнат!

Ова е твојата можност правилно да ја употребиш својата креативност и да создадеш неверојатна Android апликација за Златен Даб – посети го Златен Даб и започни!

Android App Dab Challenge

Внесете го вашиот датум на раѓање

За да влезете на страницата мора да имате повеќе од 18 години. Пополнете во следниот формат: дд мм гггг

ДД ММ ГГГГ

Прилепска Пиварница 2016 @ Сите права задржани.