Златен Даб Наградна Игра 2014

Денеска (5-ти јуни, 2014) започнува наградната игра на Златен Даб за 2014-та година. МИЛИОН ПРИЧИНИ ЗА УЖИВАЊЕ! Голема наградна игра на Златен Даб. Погледнете го постерот во продолжение на овој текст.

Zlaten Dab

Внесете го вашиот датум на раѓање

За да влезете на страницата мора да имате повеќе од 18 години. Пополнете во следниот формат: дд мм гггг

ДД ММ ГГГГ

Прилепска Пиварница 2016 @ Сите права задржани.