ПЕПСИ Наградна Игра!

ПЕПСИ Наградна Игра! започнува на 15 мај, 2014 г.

ПЕПСИ Наградна Игра! ќе се реализира во периодот од 15.05.2014 г. до 02.07.2014 г. Играј и ти за многу дневни и неделни награди, како и за главните награди кои ќе се извлекуваат на телевизиска церемонија на Сител телевизија на 9 јули 2014 г., во 18:45h.

Во ПЕПСИ наградна игра! учествуваат 0,25л. стаклена амбалажа, како и 0,5л. и 1.5л. PET шишиња, на следниот начин:

 

pepsi 0,25lСМС наградна игра – 0,25л. стаклена амбалажа

Нарачај ПЕПСИ, уживај во вкусот и пронајди го единствениот код на внатрешната страна на етикетата, испрати го на 14 15 15 и чекај повратно изненадување.

Цената на пораката е 5 денари + ДДВ.

Овие испратени кодови учествуваат во дневните и неделните извлекувања на награди.

Во дневните извлекувања (во 15:00h секој ден) можат да се добијат една од 14-те ПЕПСИ капи или 15-те ПЕПСИ маици, а во неделните извлекувања (во 00:00h секоја недела) може да се добие еден од двата таблета.

Добитните кодови ќе се објавуваат на ПЕПСИ веб страната, додека наградите ќе можат да се превземаат кај нашите овластени дистрибутери.

 

pepsi 1,5l„Под етикета“ наградна игра – 0,5л. и 1,5л. PET шишиња

Купете ПЕПСИ од 0,5л. и 1,5л. и побарајте ја вашата награда на внатрешната страна на етикетата.

Наградите се состојат од 21.168 ПЕПСИ чаши, 300 ПЕПСИ крпи за плажа, 2000 фудбалски топки, како и гратис ПЕПСИ – т.е. можете да добиете уште едно 0,5л. или 1,5л. шише.

Недобитните етикети играат понатаму за главните награди: пет Сони Бравиа телевизори и еден Мазда 3 автомобил.

Соберете вкупно 4,5л недобитни етикети и заедно со вашите податоци испратете ги на нашата адреса:

Прилепска Пиварница

ул. Цане Кузманоски бр. 1

7500 Прилеп

Извлекувањето на главните награди ќе биде пренесувано на Сител телевизија на 9-ти јули, 2014, во 18:45h.

Наградите можат да се преземат кај нашите овластени дистрибутери.

Официјални правила на ПЕПСИ Наградна Игра!

 

Внесете го вашиот датум на раѓање

За да влезете на страницата мора да имате повеќе од 18 години. Пополнете во следниот формат: дд мм гггг

ДД ММ ГГГГ

Прилепска Пиварница 2016 @ Сите права задржани.