НОВО ЛОГО ПО ПОВОД 90 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ

Прилепска Пиварница одбележува 90 години постоење и по повод овој јубилеј го обнови своето лого.

Новото лого на Прилепската Пиварница можете да го погледнете во продолжение.

Внесете го вашиот датум на раѓање

За да влезете на страницата мора да имате повеќе од 18 години. Пополнете во следниот формат: дд мм гггг

ДД ММ ГГГГ

Прилепска Пиварница 2016 @ Сите права задржани.