ДОБИТНИЦИ на награди за Tuborg Take the stage наградна игра

 

Во периодот од 1 септември до 15 октомври низ маркетите на ВЕРО, ТИНЕКС и РАМСТОР беше организирана наградна игра Туборг – Take the stage.

На 20ти октомври беа спроведени официјалните извлекувања на вкупниот фонд на наградите: 9 х Маршал звучници, 9 х Грамофони Рега, 9 х ЈБЛ Екстрим звучници, 30 х слушалки Сони, 300 х Туборг маички, 300 х Туборг ранци и 300 х Туборг пакети со 4 лименки.

Во извлекувањето на наградите учествува само купоните кои беа складирани во специјално наменети брендирани кутии за наградната игра „Take the stage – Купи Туборг и добиј звучна награда!“ во дефинираниот период на наградната игра од 1 септември до 15 октомври 2022 година и со уредно пополнети лични податоци, број на фискална сметка и датум на фискална сметка.

 

 

Добитниците ќе бидат контактирани и известени за наградите и телефонски од Прилепска Пиварница, на телефонските броеви кои ги внесле во  купоните за учество во наградната игра.

Честитки до среќните добитници!

 

Прилепска Пиварница АД Прилеп

Внесете го вашиот датум на раѓање

За да влезете на страницата мора да имате повеќе од 18 години. Пополнете во следниот формат: дд мм гггг

ДД ММ ГГГГ

Прилепска Пиварница 2016 @ Сите права задржани.