Купете Туборг во маркетите на Веро, Рамстор или Тинекс, побарајте купон на каса, пополнете го, ставете го во кутијата, чувајте ја фискалната и очекувајте награда.

Наградната игра започнува на 1 септември 2022 година и трае до 15 октомври 2022, а извлекувањата ќе бидат на 20 октомври 2022.

За подетални информaции можете да ги прочитате правилата на следниот линк.

ПРАВИЛА НА НАГРАДНА ИГРА – TAKE THE STAGE TUBORG 2022

 

 

Внесете го вашиот датум на раѓање

За да влезете на страницата мора да имате повеќе од 18 години. Пополнете во следниот формат: дд мм гггг

ДД ММ ГГГГ

Прилепска Пиварница 2016 @ Сите права задржани.