Од мај 2020та ПепсиКо започна интернационален натпревар во склоп на FOBO (Franchise Owned Bottling Operation) пазарите од CEGB регионот во која зеде учество и Прилепска Пиварница. Механизмот на натпреварот се состоеше од изработување на најкреативниот дисплеј, а целта беше да се донесе позитивен и натпреварувачки дух на секојдневниот живот на продажниот и мерчендајзинг тим.
Честитки на сите победници, меѓу кој и нашиот F1 дисплеј (инициран и спроведен од колегите тим Куманово на чело со Дарко Нојковски ,водени од Марјан Стоилов).
Но честитики и за сите учесници кои беа во потесниот круг.

Внесете го вашиот датум на раѓање

За да влезете на страницата мора да имате повеќе од 18 години. Пополнете во следниот формат: дд мм гггг

ДД ММ ГГГГ

Прилепска Пиварница 2016 @ Сите права задржани.