Со континуирано инвестирање во производниот процес уште од своето основање во 1924 година па до денес, „Прилепска Пиварница“ АД постојано го подобрува квалитетот на своите постојни производи и создава нови.
Во моментов имаме потреба од проширување на нашиот тим, на позиција:
Раководител на електро одржување

Потребни квалификации:

 • ВСС-Електротехнички факултет (ФЕИТ – Електроенергетика)
 • Пожелно е минимум 2 година искуство во одржување-производство
 • Возачка дозвола Б – категорија

Одговорности и задачи:

 • Ја раководи и организира работата во електро одржување.
 • Непосредно учествува и дава помош на одржувањето на енергетските постројки и машините.
 • Ја контролира исправноста на уредите во трафостаниците.
 • Врши монтирање на нови уреди и инсталации.
 • Врши требување на резервни делови и му дава потребна динамика на шефот на електро одржување за набавка на истите.
 • Одговорен е за исправноста на сите машински уреди од електрична страна како и исправноста на целокупната електрична инсталација.
 • Работи по писмен и усмен налог на шефот на електро одржување.
 • За својата работа непосредно е одговорен пред шефот на електро одржување.
 • Подложен е на оценка за извршените работи и работни задачи во било која фаза од работењето.
 • Ги применува пропишаните мерки за заштита при работа.

Ние нудиме:

 • Работно време во смени
 • Работно место во Прилеп

 

Ве покануваме да ја доставите Вашата Професионална Биографија (CV)
​на маил hr@pripiv.mk

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Огласот е валиден до 16.02.2020

 

Внесете го вашиот датум на раѓање

За да влезете на страницата мора да имате повеќе од 18 години. Пополнете во следниот формат: дд мм гггг

ДД ММ ГГГГ

Прилепска Пиварница 2016 @ Сите права задржани.