Со континуирано инвестирање во производниот процес уште од своето основање во 1924 година па до денес, „Прилепска Пиварница“ АД постојано го подобрува квалитетот на своите постојни производи и создава нови.

Во моментов имаме потреба од проширување на нашиот тим, на позиција:
Комерцијалист – реон
Кочани (2 извршители)

 

Потребни квалификации:

 • ВСС/ССС
 • Пожелно е минимум 2 година искуство во продажба (Трговија, КА, Хорека)
 • Работно искуство во продажба во прехрамбена индустрија
 • Возачка дозвола Б – категорија

 

Одговорности и задачи:

 

 • Врши посета на објекти во организирана трговија (КА и ЛКА)
 • Ја следи и продажбата по количини и брендови, се грижи за реализација на планот за продажба
 • Се грижи за продажбата и наплатата, прави порачки со коминтентите и се грижи за нивното реализирање од страна на возачите.
 • Се грижи за спроведување на маркетиншките активности превземени со определени кампањи,
 • Се грижи за позиционираноста како и изгледот и состојбата на рекламните материјали во објектите
 • Ја спроведува статегијата за развој на определен пазар, го следи пазарот и дава предлози за проширувања,
 • Прибира и доставува информаци за работата на конкуренцијата, потрошувачите, движењата на пазарот; прави истражување на пазарот (анкети ,сондирања итн)

Ние нудиме:

Работно време од 08 до 16 часот

 

Ве покануваме да ја доставите Вашата Професионална Биографија (CV)
​на маил hr@pripiv.mk

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Огласот е валиден до 19.12.2019

 

Внесете го вашиот датум на раѓање

За да влезете на страницата мора да имате повеќе од 18 години. Пополнете во следниот формат: дд мм гггг

ДД ММ ГГГГ

Прилепска Пиварница 2016 @ Сите права задржани.