Наградна игра на Прилепска Газоза – Извлкување на Фиат 500

Проследете го видеото од извлекувањето на добитникот на главната награда – FIAT 500 од големата наградна игра СОБЕРИ И ВОЗИ на Прилепска Газоза.

Честитки за добитникот 🙂  Му посакуваме многу освежувачки, живописни, зближувачки  и возбудливи патувања.

#ПрилепскаГазоза #освежуваИзближува

Внесете го вашиот датум на раѓање

За да влезете на страницата мора да имате повеќе од 18 години. Пополнете во следниот формат: дд мм гггг

ДД ММ ГГГГ

Прилепска Пиварница 2016 @ Сите права задржани.