Златен Даб донесе неверојатни 1.000.000 денари!

#ЗлатенДаб ѝ донесе неверојатни 1 милион денари на Билјана Тодоровска од Велес и нејзините најблиски!
Веруваме дека имаат милион идеи како да ги потрошат 🙂
До следната голема наградна игра, уживајте во вкусот на Златен Даб!

Внесете го вашиот датум на раѓање

За да влезете на страницата мора да имате повеќе од 18 години. Пополнете во следниот формат: дд мм гггг

ДД ММ ГГГГ

Прилепска Пиварница 2016 @ Сите права задржани.