Пепси те носи на Супер Куп

Пепси те носи на Супер Куп, твојата златната шанса да уживаш во незаборавен Пепси момент!

Погледни под златното Пепси капаче, испрати го кодот преку СМС порака (5 ден + ДДВ) на 145 111 или пак бесплатно регистрирај го на www.pepsi.com.mk! Освој карти за Супер Куп, секој ден и биди еден од 126 среќни добитници!

Искористи ја шансата и биди дел од настанот на деценијата, со Пепси – официјален спонзор на Супер Куп 2017!

Внесете го вашиот датум на раѓање

За да влезете на страницата мора да имате повеќе од 18 години. Пополнете во следниот формат: дд мм гггг

ДД ММ ГГГГ

Прилепска Пиварница 2016 @ Сите права задржани.